Samtalsterapi – språket som kur och krämpa med Jonas Ramnerö

Välkommen till årets andra föreläsning av S-KBT Göteborg!
Vi talar om beteende. Jonas Ramnerö pratar om vad det är att ha ett beteendefokus i samtalsterapi. Det utgår från hans och Niklas Törnekes senaste bok som vill sätta just människans språkliga interaktion med omgivningen och sig själv i fokus.
Jonas Ramnerö är docent i klinisk psykologi, leg psykolog & psykoterapeut, och arbetar som enhetschef för Kompetenscentrum för Psykoterapi, inom Centrum för Psykiatriforskning, KI och Region Stockholm.
Eventet är öppet för medlemmar i SKBT. Ingen förkunskap krävs. Under eventet kommer Jonas och Niklas bok att lottas ut till någon av deltagarna!
Anmäl dig till eventet genom att maila styrelsen@skbtgoteborg.se. När du anmäler dig får du en zoomlänk för att delta i föreläsningen.
Medlemskapet kostar 100kr och ger bland annat tillgång till KBT-bibliotek samt flera intressanta föreläsningar. Vi kan avslöja att vi i maj kommer att anordna en föreläsning med temat ACT och idrottspsykologi och att hösten kommer att förgyllas av bland annat Existentiell beteendeterapi och Internet-KBT!