16 maj: Live-sessions med Niklas Törneke och Liv Raissi

En patient, två terapeuter, två terapiformer!

S-KBT bjuder stolt in till ett tillfälle att få se Niklas Törneke (KBT) och Liv Raissi (ISTDP) tillämpa sina olika terapimetoder på samma patient i ett rollspel!

Kvällen består av två akter. I den första får vi se hur Niklas och Liv tar sig an bedömning. Efter en paus hoppar vi fram i tiden och får se de två terapeuterna använda olika interventioner. KBT:s funktionella analys och ISTPD som metod delar många teraeutiska grundantaganden även om deras språk och teori skiljer sig, detta event är en fantastiskt möjlighet att utforska hur lika eller olika metoderna är i praktiken. Därefter kommer det att finnas möjlighet för frågor och diskussion.

Vem är Niklas? Niklas Törneke är en framstående psykoterapeut, psykiater, handledare och författare. Han har bland annat skrivit böckerna Beteendets ABC samt Relationsinramningsteori – RFT: teori och klinisk tillämpning.

Vem är Liv? Liv Raissi är leg, psykolog, certifierad ISTDP-terapeut och handledare/lärare. Hon är en av förgrundsgestalterna för ISTDP i Sverige och har aktivt bidragit till dess spridning genom arrangemang av konferenser och utbildningar sedan 2012.

Vill du läsa mer om ISTDP? Besök istdpsweden.se

Ta chansen att lära dig av två experter inom KBT och ISTDP!

Gott fika serveras i pausen.

Ses i F1 den 16 maj kl.17.30!

 

Eventet är gratis för medlemmar i S-KBT. Begränsat antal platser!

Bli medlem på: http://www.skbtgoteborg.se/medlemskap/