Digital Psykologi med Kristofer Vernmark

Välkommen på föreläsning med S-KBT onsdag den 22 september kl. 18.00!
Är du nyfiken på hur terapi kan bedrivas via videosamtal, eller av hur Internetbaserad KBT fungerar? Digital psykologi är ett område på frammarsch, som på olika sätt används av psykologer inom flera områden. Inte minst under pandemin har allt fler anpassat sig med digitala lösningar.
Vi i S-KBT har glädjen att bjuda in till en föreläsning om digital psykologi och I-KBT för dig som är nyfiken på området, med Kristofer Vernmark.
Kristofer är leg. psykolog och fil.dr i psykologi. Han har arbetat med forskning, utveckling och implementering av internetbehandling de senaste 15 åren och är initiativtagare till nätverket Digitala psykologer. Han är även en av författarna till boken Internetbehandling med KBT: En praktisk handbok.
Kristofer är just nu aktuell som en av redaktörerna till boken Digital Psykologi – Forskning och klinisk tillämpning, som vi under föreläsningen kommer att lotta ut ett exemplar av.
Eventet är öppet för medlemmar i S-KBT. Anmäl dig till eventet genom att maila styrelsen@skbtgoteborg.se. När du anmäler dig får du en zoomlänk för att delta i föreläsningen.
HÄR: kan du bli medlem: https://www.skbtgoteborg.se/medlemskap/
Alla studenter på Göteborgs Universitet är välkomna som medlemmar. Medlemskapet kostar 100kr, gäller för kalenderåret 2021 och ger bland annat tillgång till vårt KBT-bibliotek samt flera intressanta föreläsningar framöver i höst.
Hoppas vi ses!